+
Illustration: Petter Furå.
 • Blackrock flaggar upp i Castellum igen

  PUBLICERAD 2018-04-23 AV Oskar von Bahr
  UPPDATERAD: 2018-04-23 17:06

  Textstorlek

  Dela med andra

  Blackrock flaggar upp i Castellum då ägandet återigen ökat till lite drygt 5 procent efter att den amerikanska fondjätten handlat aktier i fastighetsbolaget den 19 april. Blackrock har flaggat upp och ner i fastighetsbolaget vid upprepade tillfällen den senaste tiden då innehavet pendlat mellan 4,99 procent och 5,01 procent. För tillfället uppgår ägandet till 5,01 procent av kapital och röster, enligt ett flaggningsmeddelande från Finansinspektionen. Blackrock är näst största ägare i Castellum efter den nederländska pensionsstiftelsen ABP, som har 5,41 procent av aktierna, enligt ägartjänsten Holdings.

  Oskar von Bahr

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived