+
 • AL förvärvar i Slakthusområdet

  PUBLICERAD 2018-04-30 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-04-30 10:10

  Textstorlek

  Dela med andra

  Atrium Ljungberg har förvärvat fastigheten Kylfacket 3 i Slakthusområdet i Stockholm. Fastigheten omfattar runt 4500 kvadratmeter och köpeskillingen uppgår till 150 miljoner kronor. Säljare är privatpersoner.

  – Kylfacket 3 har ett mycket bra läge i ett av Stockholms mest intressanta områden. Här finns stor potential och målsättningen är att utveckla fastigheten med blandat innehåll av mat, kultur och kreativa kontorsmiljöer, i enlighet med resten av stadsdelen som kommer att växa fram här, säger Monica Fallenius, affärsområdeschef för Transaktion och Etablering på Atrium Ljungberg.

  Fastigheten ligger i den första etappen för den kommande exploateringen av Slakthusområdet och kommer då troligen kunna utvecklas med stöd av ny detaljplanen. I nuläget är fastigheten nästan fullt uthyrd med ett innehavande hyresvärde på 3 miljoner kronor.

  Tillträde sker den 1 juni 2018.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived