+
Illustration: Petter Furå.
 • Veidekke Bostad köper i Järla

  PUBLICERAD 2018-03-28 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-03-28 11:32

  Textstorlek

  Dela med andra

  Veidekke Bostad förvärvar fyra privatägda fastigheter i Järla, i Nacka kommun. Planarbetet inleds nu tillsammans med arkitektfirman CF Möller och projektet planeras omfatta runt 100 nya lägenheter som kommer byggas i anslutning till den nya utbyggnaden av tunnelbanan.

  – Vi ser affären som ett strategiskt förvärv längs med tunnelbanans utbyggnad i en för oss prioriterad kommun. Vi ser fram emot det kommande planarbetet tillsammans med Nacka Kommun och de övriga byggaktörerna, säger Mårten Othérus, Regionchef för Veidekke Bostad i Mälardalen.

  Byggstart beräknas till 2021.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived