+
Från vänster till höger: Claes Danielsson, Peter Fahlstad och Erik Carlson. Bild: Structor
 • Startar nytt bolag i Karlstad

  PUBLICERAD 2018-03-14 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-03-13 15:35

  Textstorlek

  Dela med andra

  Peter Fahlstad och Erik Carlson har startat ett nytt projektledningsbolag inom Structor. Det nya bolaget har inriktning mot bland annat projekt-och byggledning och kommer vara verksam i Värmland.

  – Industrin investerar stort i Värmland, och Karlstad växer och står inför den största stadsomvandlingen i modern tid. Vi välkomnar Peter och Erik till Structorgruppen, säger Monica Granberg, VD för Structor AB.

  Rekryteringen till det nya bolaget har påbörjats. Claes Danielsson har nyligen startat som projektledare medan Robert Ewen och Jesper Carlab ansluter i början av maj 2018.

  Peter Fahlstad är idag styrelseordförande i Structor Värmland AB och kommer närmast från fem års arbete som egenföretagare i det egna bolaget Prusik Sverige. Erik Carlson kommer senast från det egna bolaget ERCON Projektpartner.

  – Det var ett naturligt steg att starta det nya bolaget inom Structor tillsammans med Erik. Här finns nätverket, specialistkunskapen och friheten att arbeta självständigt, vilket är värdefullt för både kunderna och bolagen, säger Peter Fahlstad, partner i Structor Projektpartner Värmland AB.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x