+
 • Säljer handelsområde i Borås

  PUBLICERAD 2018-03-08 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-03-08 15:35

  Textstorlek

  Dela med andra

  CA Fastigheter säljer en handelsfastighet i Borås. Köpare är Serena Properties och företaget tillträder den första april 2018. Fastigheten omfattar drygt 20200 kvadratmeter och har bland annat Rusta och MediaMarkt som hyresgäster.

  – Försäljningen är en framtida positionering där mer nischade ägare av handelsfastigheter har bättre och bredare möjlighet till utveckling av handelsområden för att skapa långsiktigt hållbara handelsplatser. I Serena Properties har vi hittat en köpare som vi är övertygade kan ta över och möta framtiden, säger Mikael Holmgren, affärsutvecklare CA Fastigheter AB.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived