+
Bild: Riksbyggen
 • Riksbyggen rekryterar

  PUBLICERAD 2018-03-09 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-03-09 11:19

  Textstorlek

  Dela med andra

  Conny Andersson blir ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Malmö. Han har varit på företaget sedan 1986 och arbetade närmast som leveranschef för ekonomisk och teknisk förvaltning.

  Conny Andersson kommer närmast från jobbet som leveranschef för ekonomisk och teknisk förvaltning samt fastighetsservice på Riksbyggen i Malmö. Han är en riktig ”långvägare” som började på Riksbyggen som maskinreparatör 1986 och som sedan haft en rad olika befattningar på resan mot jobbet som marknadsområdeschef.

  – Det känns både spännande och utmanande med den nya tjänsten. Riksbyggen är ett värderingsstyrt företag som utvecklats starkt under de senaste åren och jag ser mycket fram emot att arbeta i min nya roll, säger Conny Andersson.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x