+
Bild: Profi Fastigheter
 • Profi hyr ut i Bredden

  PUBLICERAD 2018-03-07 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-03-07 09:49

  Textstorlek

  Dela med andra

  Profi Fastigheter hyr ut kontorslokaler till E.ON och Linak Scandinavia AB i Bredden, norr om Stockholm. E.ONs nya lokaler omfattar 2200 kvadratmeter medan Linaks kontor breder ut sig på 1600 kvadratmeter.

  – Vi är oerhört glada att befintliga hyresgäster som Linak och E.ON väljer att stärka sina etableringar i Bredden. Det här är ytterligare en bekräftelse på att vi har ett kontorserbjudande i Bredden som passar företag med behov av stora och effektiva kontorsytor, säger Thomas Sipos, vd på Profi Fastigheter.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x