+
Peter Wågström. Foto: NCC.
 • Nytt uppdrag för Wågström

  PUBLICERAD 2018-03-15 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-03-15 10:53

  Textstorlek

  Dela med andra

  Peter Wågström kliver in i Eastnines styrelese. Detta föreslår valberedningen till årsstämman den 24 april 2018. Vidare föreslås även Johan Ljungberg som ny ledamot och sittande ledamot Liselotte Hjorth som ny styrelseordförande.

  Det var i slutet av oktober 2017 som Peter Wågström fick sparken efter många år i rollen som koncernchef på NCC, efter att resultaten inte motsvarat förväntningarna. Man menade då att många delar gått bra, men att helheten inte har utvecklats som den borde.

  – När Eastnine nu påbörjat implementeringen av sin fastighetsstrategi i Baltikum, är vi mycket glada att Johan Ljungberg och Peter Wågström har accepterat att nomineras, då båda har gedigen erfarenhet från fastighetssektorn, av olika perspektiv, säger Magnus Lekander, ordförande i valberedningen.

  Johan Ljungberg är bland annat vd och styrelseledamot i Tagehus Holding.

  Styrelsen kommer att utgöras av totalt fem ledamöter, Peter Elam Håkansson, Liselotte Hjorth, Nadya Wells och nytillskotten Johan Ljungberg och Peter Wågström. Nuvarande ledamöter Göran Bronner och ordförande Lars O Grönstedt har avböjt omval.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Åre satsar på hela året

  Norr, Samhälle Åre är en kommun som vill växa inom alla delar. Tack vare ett framgångsrikt arbete har man lyckats få orten att vara mer en bara ett semestertillhåll under vinterhalvåret. Utmaningen  handlar om att få arbetskraft till kommunen – där spelar integrationsfrågan en viktig roll.

 • Goldbeck etablerar sig i Skandinavien

  Fastighetsmarknad Det tyska byggföretaget Goldbeck storsatsar på Skandinavien och har under året byggt upp en organisation i Sverige. Christoffer Bööj har utsetts till Branch Manager Scandinavia. 

 • Rekordresultat för Castellum

  Börs Castellums förvaltningsresultat ökade 13 procent i det tredje kvartalet till en ny rekordnivå påeldad av en mycket stark marknad för kommersiella fastigheter. Resultatet var bättre än väntat om aktien stiger efter beskedet.

 • ANNONS
 • Linda Schuur till Serneke

  Rekrytering Serneke rekryterar Linda Schuur som affärsutvecklare med ansvar för stadsbyggnad och arkitektur, en ny roll inom företaget. 

 • ANNONS
 • Välfärdens utmaning kräver arbetskraft

  Krönikor I USA har en majoritet av befolkningen inte haft någon reallöneökning på 30 år och i Storbritannien ligger reallönenivån på 96 procent av 2010 års nivå. Men ovanstående gäller inte Sverige, vi tillhör de EU-länder som haft högst reallöneökning efter finanskrisen, så varför är folk så frustrerade här?

 • Gammalt blir nytt och värdefullt

  Fastighetsmarknad, Webb-TV Att omvandla så kallade brownfields, som ofta består av gammal industrimark i centrala lägen, kan vara ett bra sätt att skapa värden där man inte bara kan förnya stadsdelar som är i behov av förnyelse utan även bara miljöer som är uppskattade.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x