+
 • Novi rekryterar åtta

  PUBLICERAD 2018-03-09 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-03-09 15:33

  Textstorlek

  Dela med andra

  Novi Real Estate har rekryterat åtta nya medarbetare. Camilla Dany, Alexander Wijkman, Oscar Mörner, Jonas Ekström, Gina Almeida och Marcus Nordqvist har redan tillträtt sina nya roller. Mikaela Karlsson tillträder i mars och Elin Övermo kliver in i april.

  Camilla Dany blir ny ekonomiansvarig på företaget. Hon har 20 års erfarenhet av ekonomi och kommer senast från Klintberg & Way. Alexander Wijkman har rekryterats till rollen som kommersiell förvaltare och kommer närmast från Vasakronan.

  Vidare har Oscar Mörner klivit in i uthyrningsteamet medan Jonas Ekström har tillträtt rollen som bovärd. Mörner kommer senast från Corem Property Group och Ekström från Hustomtar. Gina Almeida, som tidigare arbetat på Ebe Skadeservice, förstärker Göteborgskontoret och axlar rollen som teknisk förvaltare. Marcus Nordqvist har anställts som kundvärd i Stockholm och kommer närmast från Newsec Asset Management.

  Till sist rekryteras Mikaela Karlsson som teknisk förvaltare och Elin Övermo blir ny projektledare. De kommer senast från H2M Fastighetsteknik respektive Hifab AB.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Domstolen stoppar Nobelbygget

  Fastighetsmarknad På tisdagen upphävde Mark- och miljödomstolen länsstyrelsens beslut om att anta detaljplanen för Nobel Center på Blasieholmen. “Det är verkligen en positiv nyhet för Stockholm, svenskarna och turismen”, säger Björn Tarras-Wahlberg till Fastighetsnytt. Men Stockholms stad kommer att överklaga beslutet. 

 • Tengbom rekryterar Uppsalachef

  Arkitektur, Rekrytering Tengbom gick nyligen ihop med Uppsalabyrån Werket. Nu rekryteras Niklas Malmfors som kontorschef för det gemensamma Uppsalakontoret. 

 • Etablerar Viktor Rydbergs nya skola i Sundbyberg

  Fastighetsmarknad Skandia Fastigheter etablerar Stiftelsen Viktor Rydbergs nya högstadie-och gymnasieskola i Sundbyberg. Den nya skolverksamheten öppnar hösten 2019 och planeras bli Sundbybergs största skola. 

 • ANNONS
 • Genesta köper Svea Artilleri

  Transaktioner Genesta har ingått avtal med AFA Fastigheter om att förvärva kontorsfastigheterna Svea Artilleri 10 och 11 i Stockholm.

 • ANNONS
 • Investerar 10 miljarder i Norden

  Fastighetsmarknad NREP har startat fonden NREP Nordic Strategies Fund III som ska investera i det icke prioriterade fastighetssegmentet i Norden. Det rör sig om en blandad kompott fastigheter, bland annat studentbostäder, hyresrätter till låg- och medelinkomsttagare, co-living för äldre och moderna logistikfastigheter.

 • Trianon tecknar stort avtal i Entré

  Syd, Uthyrning Trianon har tecknat ett femtonårigt hyresavtal omfattande cirka 4 700 kvadratmeter på Entré i Malmö. Ny hyresgäst är en icke-namngiven aktör som fyller lokalerna med bland annat glowgolf, boulebar, Laserdome och en större restaurang. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x