+
 • Novi rekryterar åtta

  PUBLICERAD 2018-03-09 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-03-09 15:33

  Textstorlek

  Dela med andra

  Novi Real Estate har rekryterat åtta nya medarbetare. Camilla Dany, Alexander Wijkman, Oscar Mörner, Jonas Ekström, Gina Almeida och Marcus Nordqvist har redan tillträtt sina nya roller. Mikaela Karlsson tillträder i mars och Elin Övermo kliver in i april.

  Camilla Dany blir ny ekonomiansvarig på företaget. Hon har 20 års erfarenhet av ekonomi och kommer senast från Klintberg & Way. Alexander Wijkman har rekryterats till rollen som kommersiell förvaltare och kommer närmast från Vasakronan.

  Vidare har Oscar Mörner klivit in i uthyrningsteamet medan Jonas Ekström har tillträtt rollen som bovärd. Mörner kommer senast från Corem Property Group och Ekström från Hustomtar. Gina Almeida, som tidigare arbetat på Ebe Skadeservice, förstärker Göteborgskontoret och axlar rollen som teknisk förvaltare. Marcus Nordqvist har anställts som kundvärd i Stockholm och kommer närmast från Newsec Asset Management.

  Till sist rekryteras Mikaela Karlsson som teknisk förvaltare och Elin Övermo blir ny projektledare. De kommer senast från H2M Fastighetsteknik respektive Hifab AB.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived