+
Bild: Forenom
 • Forenom förvärvar StayAt

  PUBLICERAD 2018-03-01 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-03-01 15:04

  Textstorlek

  Dela med andra

  Forenom har förvärvat hela StayAt och då även deras portfölj med fem lägenhetshotell belägna i Stockholm, Malmö och Lund. Affären omfattar totalt 700 lägenheter och Forenom blir nu norra Europas största förmedlare av hotellägenheter till företag.

  – StayAt är Sveriges ledande lägenhetshotellkedja med hög gästnöjdhet och starka kundrelationer. Förvärvet stärker Forenoms position som nordisk marknadsledare på boenden åt företagskunder och stärker möjligheten till fortsatt tillväxt i Sverige genom att locka ännu fler gäster, sägerMats-Erik Lidström vd på Forenom Sveriges.

  Förvärvet trädde i kraft den första mars 2018 och StayAts hotell byter namn innan sommaren.

  – Vi är mycket glada över att ansluta oss till Forenomfamiljen, där vår gemensamma produkt kan fortsätta växa. Tillsammans kommer vi kunna hjälpa våra kunder ännu bättre genom att erbjuda bästa möjliga service. Vi ser fram emot alla möjligheter som ligger framför oss, säger Daniel Stendahl, vd på StayAt.

  Forenoms portfölj består nu av sju hotell i Sverige med över 900 rum, plus 350 fristående lägenheter, samt 17 hotell i större städer i Norden.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived