+
Bild: Stockholmshem
 • Eva Nygren till Stockholms Stadshus

  PUBLICERAD 2018-03-22 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-03-22 22:05

  Textstorlek

  Dela med andra

  Eva Nygren blir ny fastighetsstrateg på Stockholms Stadshus AB och avgår därmed som vd för Stockholmshem. Annette Sand föreslås som ny vd för Stockholmshem från den 1 april 2018.

  – Vi rekryterar Eva Nygren till koncernbolaget för att stärka det centrala arbetet med stadens fastighetsstrategier samt hållbarhetsfrågor. Det innebär att Eva bland annat kommer att arbeta med balansen mellan allmännyttiga och affärsmässiga uppdrag. Det är frågor som Eva har drivit på Stockholmshem och som vi nu vill att alla bolag drar nytta av, säger Ingela Lindh, vd på Stockholms Stadshus AB.

  Redaktionen

  1 kommentarer

  1. siv svedborg 2019-04-24

   Hej !
   Jag kontaktade Ingela Lind, men inte fått något svar. Det gäller Fastigheten på Skaraborgsgatan 12. Vi hyresgäster undrar vart vi ska vända oss för att få reda på om vår Fastighet är K-märkt och i så fall vilken grad. Nuvarade är Stockholms hem och de kan inte svara oss därför försöker vi den här vägen. Med vänlig hälsning Hyresgästerna / siv svedborg

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Stockholms smartaste hus klara

  Bostäder, Hållbarhet Enkla, ytsnåla och klimatsmarta. Så beskrivs Stockholms första flerfamiljshus i Norra Djurgårdsstaden som genererar mer energi än de förbrukar. “Förutsättningarna har inte varit de bästa men vi har kämpat järnet för att nå målet”, säger Johan Thorstensson, projektansvarig på Incoord.  

 • 4500 nya bostäder i Stora Sköndal

  Bostäder Tidigare i veckan tog den grönblåa majoriteten i Stockholms stad beslut om stadsutvecklingsplanen för totalt 4871 nya bostäder. Av dessa ingår 4500 bostäder i området Framtidens Stora Sköndal, där cirka hälften kommer bli hyresrätter. 

 • Nya ordföranden för Första och Tredje AP-fonden

  Rekrytering Regeringen har utsett Urban Hansson Brusewitz som ny ordförande i Första AP-fondens styrelse samt Christina Lindenius som ny ordförande i Tredje AP-fondens styrelse. Vidare har regeringen även utsett tre nya vice ordförande och totalt 12 nya ledamöter i de sex AP-fondstyrelserna. 

 • ANNONS
 • Besqab säljer för halv miljard i Uppsala

  Transaktioner Besqab kommer uppföra och sälja ett bostadsprojekt innehållande 253 hyresrätter i Uppsala. Köpare är NREP och affären uppgår till 493 miljoner kronor.  

 • ANNONS
 • Amasten rusar på börsen efter Urbanoköp

  Börs, Transaktioner Amasten köper Urbano från ICA-handlarnas Förbund för 2,8 miljarder kronor på kassa- och skuldfri basis, vilket är i linje med avsiktsförklaringen som undertecknades i början av maj. Amastens aktie stiger 10 procent på beskedet.

 • Oförändrad byggtakt under första kvartalet

  Bostäder Preliminärt påbörjades nybyggnation av totalt cirka 13 400 nya bostäder under det första kvartalet 2019. Det är nästan lika många som under motsvarande kvartal förra året, då påbörjades bygget av 13 665 bostäder.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived