+
Bild: Stockholmshem
 • Eva Nygren till Stockholms Stadshus

  PUBLICERAD 2018-03-22 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-03-22 22:05

  Textstorlek

  Dela med andra

  Eva Nygren blir ny fastighetsstrateg på Stockholms Stadshus AB och avgår därmed som vd för Stockholmshem. Annette Sand föreslås som ny vd för Stockholmshem från den 1 april 2018.

  – Vi rekryterar Eva Nygren till koncernbolaget för att stärka det centrala arbetet med stadens fastighetsstrategier samt hållbarhetsfrågor. Det innebär att Eva bland annat kommer att arbeta med balansen mellan allmännyttiga och affärsmässiga uppdrag. Det är frågor som Eva har drivit på Stockholmshem och som vi nu vill att alla bolag drar nytta av, säger Ingela Lindh, vd på Stockholms Stadshus AB.

  Redaktionen

  1 kommentarer

  1. siv svedborg 2019-04-24

   Hej !
   Jag kontaktade Ingela Lind, men inte fått något svar. Det gäller Fastigheten på Skaraborgsgatan 12. Vi hyresgäster undrar vart vi ska vända oss för att få reda på om vår Fastighet är K-märkt och i så fall vilken grad. Nuvarade är Stockholms hem och de kan inte svara oss därför försöker vi den här vägen. Med vänlig hälsning Hyresgästerna / siv svedborg

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived