+
Bild: Atrium Ljungberg
 • Etablerar norsk restaurangkedja i Uppsala

  PUBLICERAD 2018-03-14 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-03-14 13:37

  Textstorlek

  Dela med andra

  Atrium Ljungberg hyr ut lokal i Forumgallerian i Uppsala. Ny hyresgäst blir den norska restaurangkedjan Egon, som då etablerar sin första resturang i staden. Restaurangen slår upp portarna i augusti 2018.

  – Vår vision med Forumgallerian är att skapa en urban mötesplats mitt i city, en plats som lever under dygnets alla tider. Vi är väldigt glada över att Egon valt att etablera sin första restaurang i Uppsala hos oss. De har ett starkt och uppskattat koncept som tilltalar en bred målgrupp. Restaurangen ger nytt liv åt Forumtorget och hela den här delen av city, säger Eva Troell, marknadsområdeschef Atrium Ljungberg.

  Den nya restaurangen kommer få två plan med 240 sittplatser inomhus och drygt 100 sittplatser utomhus på Forumtorget.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x