+
Bild: Bockasjö
 • Bockasjö utvecklar logistik på Hisingen

  PUBLICERAD 2018-03-26 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-03-27 13:50

  Textstorlek

  Dela med andra

  Bockasjö utvecklar 300 000 kvadratmeter mark på Hisingen i Göteborg. Ytan möjliggör pågående byggnation av fyra logistikbyggnader, som omfattar totalt drygt 100 000 kvadratmeter. Nu har projektet fått sina första hyresgäster.

  Volvo Car Corporation blir ny hyresgäst i fastighet nummer två som omfattar 27000 kvadratmeter. Byggnaden kommer slutföras under maj 2018. Bocksjö har även tecknat hyresavtal med ett globalt logistikföretag rörande 13500 kvadratmeter i fastighet nummer ett. Fastigheten breder ut sig på totalt 24300 kvadratmeter och togs i bruk 1 mars 2018. Företaget får även option på resterande yta.

  Tillsist har Bockasjö även tecknat avtal med en internationell fordonsleverantör avseende 15000 kvadratmeter från fastighet nummer tre, med option på övrig yta.  Fastigheten är under uppförande och har totalt 26350 kvadratmeter uthyrningsbar yta.

  Den fjärde fastigheten planeras uppföras med start under sommaren 2018.

  Bockasjö investerar runt 1,5 miljarder kronor med den pågående byggnationen samt två markarbeten vid Landvetter Flygplats och Hisingen.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived