+
Illustration: Petter Furå.
 • 400 nya bostäder i Malmfälten

  PUBLICERAD 2018-03-02 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-03-02 11:01

  Textstorlek

  Dela med andra

  Lindbäcks ska bygga 400 nya lägenheter i Malmfälten. Företaget har tecknat totalt sex avtal med aktörer i Kiruna och Repisvaara, där det senaste avtalet med LKAB och TOP omfattar 101 lägenheter i Repisvaara.

  – Vi är väldigt glada över att vi får utökat förtroende av LKAB och TOP bostäder. Det känns bra att vi får bygga bostäder på vår hemmamarknad här uppe i norr och jag är glad över att vi nu är etablerade som bostadsaktör i Malmfälten, säger Mikael Thorgren, affärsområdeschef norr.

  Totalt kommer Lindbäcks uppföra 261 lägenheter för LKAB och TOPs räkning, där ett tidigare avtal om bostäder redan är under byggnation. Inflyttning för dessa är planerad till årsskiftet 2018/2019 samt våren 2019.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x