+
Foto: Dreamstime.
 • Wilundia förvärvar i Göteborg

  PUBLICERAD 2018-02-28 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-28 14:11

  Textstorlek

  Dela med andra

  Wilundia har förvärvat fastigheten Högsbo 11:1 i Högsbo Industriområde i Göteborg. Fastigheten består av kontors-, industri och lagerytor och omfattar totalt 2932 kvadratmeter. Säljare är BJC Group.

  – Fastighetsmarknaden i Göteborg är fortsatt mycket stark och vi har det sista halvåret förmedlat ett stort antal objekt inom kontors- och industrisegmentet. Vi har vid samtliga försäljningar sett ett brett intresse från såväl lokala som nationella aktörer, vilket stärker vår teori om att Göteborg är högintressant ur ett investerarperspektiv, säger Mattias Andersson, chef Newsecs västsvenska transaktionsverksamhet.

  Newsec har varit säljrådgivare i transaktionen.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived