+
 • Tyréns expanderar inom installation

  PUBLICERAD 2018-02-16 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-16 12:52

  Textstorlek

  Dela med andra

  Tyréns har under de senaste åren satsat på att expandera verksamheten och arbetsstyrkan inom området installation i södra Sverige. Allra närmast har Roland Larsson rekryterats som chef för avdelningen VVS-och energisystem i Malmö. Han kommer senast från E.ON.

  Den första mars tillträder även Stefan Lantz i rollerna som senior uppdragsledare på VS samt affärsutvecklare inom VVS. Stefan kommer senast från Assemblin

  – Alla dessa rekryteringar bidrar till att vi kan ta nästa steg i vår satsning på installationer inom Tyréns genom att vi nu kan erbjuda en helhetslösning. Vi jobbar nu också aktivt med utveckling inom Smart cities, säger Julia Westerberg, affärschef installation i region syd.

  Satsningen inom installation startade med förvärv av HaCaFrø i Danmark under 2014 och sedan dess har företaget rekryterat flertalet nya personer. I nuläget arbetar runt 65 medarbetare i södra Sverige med att utveckla olika lösningar inom VVS-kyl- och energisystem, el- och telesystem samt sprinkler. Totalt har företaget runt 400 medarbetare inom området och startade så sent som i höstas en ny avdelning på Malmökontoret inom El- och telesystem.

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x