+
Olof Andersson, vd för Trianon. Foto: Anna Bristrand.
 • Trianon in på kapitalmarknaden

  PUBLICERAD 2018-02-09 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-02-09 00:36

  Textstorlek

  Dela med andra

  Malmöbaserade fastighetsbolaget Trianon undersöker nu möjligheten att emittera ett obligationslån på den nordiska marknaden. I det syftet har man anlitat Carnegie och Nordea som finansiella rådgivare. Man vill genom emissionen stärka sin beredskap och möjlighet att agera på potentiella investeringsmöjligheter och likviden från en potentiell emission kommer att användas i bolagets löpande verksamhet samt för investeringar, både i befintligt bestånd och för förvärv. Vidare avser man delvis ersätta befintlig beviljad lånefinansiering för förvärvet i Lindängen i Malmö som förväntas slutföras 1 mars.

  I samband med detta har Trianon offentliggjort en uppdaterad intjäningsförmåga. Bolagets hyresintäkter kommer, allt annat lika, att stiga med 37 miljoner kronor och förvaltningsresultatet med 15 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande från Trianon.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived