+
Olof Andersson, vd för Trianon. Foto: Anna Bristrand.
 • Trianon emitterar 350 miljoner

  PUBLICERAD 2018-02-20 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-02-20 13:46

  Textstorlek

  Dela med andra

  Trianon emitterar ett obligationslån om 350 miljoner kronor. Lånet är icke säkerställt och emitteras på den nordiska marknaden. Obligationerna emitteras under en ram om total en halv miljard kronor och löper i tre år med en rörlig ränta om Stibor 3M plus en marginal om 4,5 procent.

  ”Likviden från obligationsemissionen avses användas i bolagets löpande verksamhet, för värdehöjande investeringar i befintligt fastighetsbestånd, för finansiering av potentiella fastighetsförvärv samt delvis ersätta befintlig beviljad lånefinansiering avseende det förvärv av ett fastighetsbestånd om drygt 400 lägenheter med ett tillhörande fastighetsvärde om 462 miljoner kronor i Lindängen, Malmö som offentliggjordes i december 2017 och som förväntas slutföras den 1 mars 2018,” skriver Trianon i sitt pressmeddelande.

  Intresset för emissionen var stort och det var främst institutionella investerare som tecknade obligationer, meddelar Trianon.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived