+
Hans Drevsson, förvaltare i Jönköping och Pierre Trast, förvaltare i Kalmar. Foto: Stenvalven
 • Stenvalvet fortsätter att växa

  PUBLICERAD 2018-02-20 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2018-02-20 16:51

  Textstorlek

  Dela med andra

  Stenvalvet köpte i fjol fastigheter för cirka en miljard kronor och anställer nu två nya förvaltare.

  Hans Drevsson kommer att ansvara för bolagets fastigheter i Jönköping, Skövde, Mariestad, Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla. Han har tidigare arbetat som teknisk förvaltare, entreprenadchef, projektledare och förvaltare på bland annat Norrporten.

  Pierre Trast äger installationsteknisk kunskap och blir förvaltare för fastigheter i Kalmar, Växjö och Västervik.

  – Genom etableringen av ett kontor i Jönköping ökas vår närvaro i Region Mitt. Det ger oss även utökad kapacitet för att ta hand om våra hyresgäster och arbeta med värdeskapande fastighetsutveckling, säger Peter Högberg, regionchef på Stenvalvet, i ett pressmeddelande.

  I samband med rekryteringarna tillträder Göran Sääf som biträdande förvaltningschef och lämnar därmed sin roll som regionchef för Västsverige och Dalarna.

  – Han kommer att stötta alla förvaltningsregioner i stora förhandlingar och utvecklingsprojekt. Det kommer att frigöra tid för mig att i ökad utsträckning hinna arbeta med strategiska frågor och tillväxt, säger förvaltningschef Mattias Tegefjord, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived