+
 • Randviken hyr ut 2900 kvadratmeter

  PUBLICERAD 2018-02-20 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-20 13:59

  Textstorlek

  Dela med andra

  Randviken Fastigheter hyr ut till Tigerholm Sportsbars i handelskvarteret Valvet, i Karlstad. Lokalen omfattar 2900 kvadratmeter. Tigerholm Sportsbars är franchisetagare för O’Learys och öppnar nu sitt tredje eventcenter i staden. Verksamheten slår upp portarna under hösten 2018.

  – Det känns roligt att Tigerholm Sportsbar valt att flytta sin befintliga O’Learysenhet i Karlstad till oss på Valvet samtidigt som de har valt att expandera enheten till ett Eventcenter. Vi på Randviken är övertygade om att detta kommer gynna både andra företagare, cityhandeln och besökarna till Valvet, säger Jan Eriksson VD Randviken Fastigheter.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x