+
 • Prime Living rekryterar fyra

  PUBLICERAD 2018-02-08 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-08 14:22

  Textstorlek

  Dela med andra

  Prime Living utökar sitt team och rekryterar fyra nya medarbetare. Rekryterna kommer ingå i företagets förvaltningsaffär.

  Hanna Rejmell Eriksson tar sig an rollen som förvaltare av Prime Living Spånga medan Farshid Azadfar och Suat Sinani tillträder tjänsterna som butiksansvarig och förvaltare i Prime Living Oxie. Karoline Peres blir ny uthyrningschef på Prime Living AB och är senaste tillskottet i teamet. Hon kommer närmast från Kopparhus AB och tillträdde den sjätte februari 2018.

  – Jag ser fram emot att få in Karoline som ansvarig för vår förvaltning både i Sverige och internationellt. Hon kommer att spela en viktig roll för att skapa en effektiv och kundorienterad förvaltning, säger Jan Severa VD för Prime Living AB.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x