+
Bild: Midroc.
 • Ny vd på Midroc

  PUBLICERAD 2018-02-01 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-01 09:52

  Textstorlek

  Dela med andra

  Peter Syrén blir ny vd hos Midroc Properties. I samma veva blir Magnus Skiöld arbetande styrelseordförande. Duon kommer senast från rollerna som vice vd respektive vd i företaget. De tillträder sina nya tjänster omgående.

  – Peter Syréns och Magnus Skiölds goda samarbete är och har varit en framgångsfaktor för Midroc. Nu lyfts båda i sina roller i syfte att ta nästa steg i företagets hållbara utveckling. Vi kommer också tillsätta en ny roll; en chef för stab och verksamhetsutveckling, säger Roger Wikström, koncernchef i Midroc.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived