+
Max Barclay. Bild: Newsec
 • Max Barclay byter roll hos Newsec

  PUBLICERAD 2018-02-19 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-19 16:25

  Textstorlek

  Dela med andra

  Newsec omstrukturerar i ledningsgruppen och utökar sitt transaktionsteam. Dan Sandstedt utses som ny chef för Capital Markets och ersätter då Max Barclay. I samma veva kompletterar Max sin roll som övergripande chef för den svenska rådgivningsverksamheten med ett nytt ansvar för att koordinera nordiska kunduppdrag.

  – Vi ser en efterfrågan från nordiska institutionella kunder att investera mer över landsgränser samt att ha en kontaktperson att vända sig till för att hålla ihop portföljen. Därför sätter vi upp en specialfokuserad säljgrupp, Newsec International Business Team, med rådgivare från samtliga nordiska länder. Genom att sitta i samtliga nordiska rådgivningsbolags styrelser får jag också bättre möjlighet att bidra till merförsäljning och synergier, säger Max Barclay, chef Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

  Dan Sandstedt har arbetat på företaget i drygt elva år och har då haft huvudfokus på transaktioner och fastigheter. I sin nya chefsroll tillkommer personalansvar för transaktionsteamet med totalt 17 medarbetare, där det senaste tillskottet i gruppen är Camilla Harvenberg som kliver in som Senior Associate.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x