+
Martin Carlsson. Foto: Newsec.
 • Martin Carlsson återvänder till Newsec

  PUBLICERAD 2018-02-08 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-02-08 11:22

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Efter sex år återvänder Martin Carlsson till Newsec i rollen som affärsutvecklare inom uppdragsekonomi i Göteborg. Han kommer närmast från rollen som delägare i Grandab, men har även jobbat som koncernredovisningsansvarig på Castellum.

  – Det är alltid roligt att hälsa nya medarbetare välkomna men just i det här fallet känns det särskilt speciellt eftersom Martin redan har jobbat hos oss en gång. Vi ser stor efterfrågan på ekonomisk förvaltning och noterar samtidigt möjligheter till att öka servicenivån genom effektiviserade processer och smartare arbetssätt, säger Mattias Johansson, chef Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x