+
Oscar Engelbert Foto: Oscar Properties.
 • Köprekommenderar Oscar

  PUBLICERAD 2018-02-12 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-02-12 17:12

  Textstorlek

  Dela med andra

  Pareto Securities fortsätter att rekommendera köp på Oscar Properties även om man sänker bolagets riktkurs från 65 kronor till 55. Givet dagens rådande kurs på 33,9 kronor finns det fortfarande en hel del uppsida i aktien, i synnerhet då Stockholms bostadsmarknad kan komma att stärkas under 2018n enligt Pareto. Det skriver Nyhetsbyrån Direkt.

  Trots att vi sänker vinstestimaten för 2018 tror vi att bostadsmarknaden kommer att stärkas under året vilket i sin tur kan vända på sentimentet för utvecklare. Investerares riskaversion till inte minst Oscar Properties kommer att minska medan bolaget visar starka kassaflöden och lägre nettoskuld under året. Vi antar att det andra halvåret 2018 kommer att bli starkare än det första halvåret ur vinstperspektiv”, skriver Pareto i sin analys, enligt Direkt.

  Oscars aktie har i skrivande stund stigit med 6,44 procent i måndagens aktiehandel.

  Sverrir Thór

   

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived