+
Illustration: Petter Furå.
 • Kan inte återbetala obligation

  PUBLICERAD 2018-02-08 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-02-08 20:38

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Concent meddelade på torsdagen att man inte kommer att kunna återbetala den obligation om 200 miljoner kronor som koncernbolaget Östermyra Bruk AB har emitterat och som förfaller 12 februari. Östermyra är det dotterbolag till Concent som bildades för att utveckla prestigeprojektet Barents Center i Haparanda och enligt Concents pressmeddelande pågår ett arbete med att sammanställa ett förslag till obligationsinnehavarna avseende bolagets fortsatta drift, hanteringen av obligationen samt utvecklingen av Barents Center.

  ”Detta arbete fortgår men på grund av de många aspekterna av förslaget som grundligt måste arbetas igenom är förslaget till fullo ännu inte färdigställt. Förslaget och villkoren för detta kommer att kommuniceras till obligationsinnehavarna genom agentens, Intertrust (Sweden) AB, försorg så snart förslaget och villkoren är färdigställda, vilket förväntas ske senast den 23 februari 2018,” skriver Concent i sitt pressmeddelande.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x