+
Bild: Hufvudstaden
 • Hufvudstaden hyr ut i Göteborg

  PUBLICERAD 2018-02-20 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-20 11:56

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hufvudstaden etablerar Galleri Fredstan på Södra Hamngatan 55 i Göteborg. Uthyrningen omfattar 1500 kvadratmeter och galleriet slår upp dörrarna den 16 mars 2018. Det är företaget Nordic Exhibitions och Event AB som ligger bakom satsningen.

  Premiärutställningen för galleriet är “Legendary Louis Vuitton Bags & Trunks – the Exhibition.

  – Vi är mycket glada över att få den här världsutställningen till Göteborg och etableringen av galleriet bidrar till att stärka Fredstan som mötesplats. Vår ambition med området är att det ska erbjuda starka internationella och lokala varumärken i kombination med kultur, caféer, restauranger och mötesplatser som gör området mer trivsamt och levande, säger Cathrine Söderström, Chef Affärsutveckling butik, Göteborg, Hufvudstaden.

  Galleriet får grannar som Chanel Beauty Store och Michael Kors.

   

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived