+
Borås. Bild: Järngrinden
 • Detaljplanen antagen för bostäder i Borås

  PUBLICERAD 2018-02-21 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-21 14:17

  Textstorlek

  Dela med andra

  Detaljplanerna för bostadsprojekten Loft 46 och Hästhoven i Borås har vunnit laga kraft. Järngrinden kan nu starta produktionen för båda projekten som tillsammans ger plats åt drygt 91 lägenheter.

  Loft 46 har tre våningsplan och innehar 31 exklusiva lägenheter ovanpå Saturnushuset i staden. Hästhoven är belägen vid Bergsäter och här uppförs runt 60 lägenheter.

  – Loft 46 blir vårt andra takprojekt i Borås. Vi kan konstatera att boråsarna lockas av tanken på att bo ovanför takåsarna på resten av staden. Hästhoven får ett attraktivt läge på Bergsäter i Borås, ett område där vi vet att många vill bo, konstaterar Markus Furby, projekt- och utvecklingschef på Järngrinden Projektutveckling.

  Byggstarten för Loft 46 är planerad till våren 2018 med inflyttning klar till sommaren 2019, medan byggstarten för Hästhoven är beräknad till 2019.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x