+
Illustration: Petter Furå.
 • Bygger ut campus i Östersund

  PUBLICERAD 2018-02-12 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-12 12:09

  Textstorlek

  Dela med andra

  Intea ska bygga nya lokaler på campusområdet i Östersund, med beräknad inflyttning den första juli 2019. Företaget tecknar även hyresavtal med Mittuniversitetet rörande lokalerna, som kommer bestå av kontor samt undervisningssalar. Avtalet löper på i 10 år.

  – Det är en efterlängtad och välbehövlig satsning där vi kan skapa en mer sammanhållen och modernare studiemiljö för våra campusstudenter. De nya undervisningslokalerna kommer att präglas av modern teknik och pedagogik och just nu pågår ett arbete tillsammans med personalen för att utforma de nya undervisningsmiljöerna, säger Lennart Johansson, fastighetschef på Mittuniversitetet.

  Projektet består av två sammankopplade lokaler, i två respektive tre våningar, som omfattar 2700 kvadratmeter.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived