+
 • Brinova förvärvar i Karlskrona

  PUBLICERAD 2018-02-19 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-19 11:20

  Textstorlek

  Dela med andra

  Brinova har förvärvat fyra fastigheter i Karlskrona. Fastigheterna uppgör en yta om 2500 kvadratmeter och ger plats åt LSS boende, förskola och bostäder. Säljare är Debellatio I Karlskrona AB och Brunsbergbolagen Fastigheter AB.

  – För Brinova blir det positivt att fortsätta växa i Karlskrona inom samhällssegmentet. Karlskrona kommun är en hyresgäst som vi vill ha en lång och stabil relation med, och som vi nu utvecklar samarbetet med, säger Per Johansson, VD för Brinova.

  Fastigheterna säljs för ett underliggande fastighetsvärde på drygt 65 miljoner kronor. Nyförvärven är fullt uthyrda och har hyresavtal som löper på i 10 år. Tillträde sker den första mars 2018 för tre av fastigheterna och runt den 1 september för den sista.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x