+
 • BoKlok förvärvar i Simrishamn

  PUBLICERAD 2018-02-02 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-02 15:39

  Textstorlek

  Dela med andra

  BoKlok har tecknat optionsavtal med SINAB rörande mark på Skansen i Simrishamn. Avtalet avser två bostadsprojekt som beräknas skapa runt 60 bostäder.

  – BoKlok är en spännande och väletablerad bostadsaktör som vi hälsar välkommen till Simrishamn. Vi ser fram emot att samarbeta kring utvecklingen av Skansen och Simrishamn. BoKloks engagemang är ett tydligt tecken på att Skansen som bostadsområde är helt rätt, säger Per-Olof Järvegren, VD för Simrishamns Bostäder tillika VD för SINAB.

  SINAB äger stora delar av Skansen och har för avsikt att etablera runt 300 bostäder samt nya verksamhetslokaler. BoKloks projekt kommer vara del av den andra etappen för området och detaljplanen kommer Samhällsbyggnadsnämnden anta vid årsskiftet 2018/2019. Byggstarten är planerad till 2020.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x