+
Billy McCormac. Foto: Fastighetsägarna.
 • Billy McCormac till Prime

  PUBLICERAD 2018-02-22 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-23 12:36

  Textstorlek

  Dela med andra

  Billy McCormac återvänder till Prime och blir ansvarig för Urban Affairs, en del av Primes Public Affairs-erbjudande. Han kommer närmast från Fastighetsägarna Stockholm där han axlat rollen som vd i fem års tid.

  – Att återvända till Prime känns helt rätt. Vi kommer att bygga ett ännu starkare team av rådgivare som kan hjälpa uppdragsgivare navigera i en ny urban miljö. Kundvärdet ska bottna i en bred förståelse för hela staden men börjar med insikter i människors behov. Vi ska jobba långsiktigt med kunder som vill utveckla sina affärer genom att bidra till en bättre stad, säger Billy McCormac.

  Billy tillträder sin nya tjänst den andra maj 2018.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x