+
Per Wallstedt, vd Byggtema och Ulf Rohlén, vd Örebrobostäder. Bild: Örebrobostäder
 • Affär leder till nya bostäder och centrum

  PUBLICERAD 2018-02-09 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-09 15:11

  Textstorlek

  Dela med andra

  Örebrobostäder säljer kontorsyta i kvarteret Ryttaren till Byggtema. Planen för Byggtema är att bygga om lokalerna till bostadsrätter, medan Örebrobostäder väljer att förvalta vinsten i renovering av centrumverksamhet.

  – Uppgörelsen mellan Örebrobostäder och Byggtema bygger på ett unikt samarbete mellan två ansvarstagande parter som tillsammans vill utveckla Örebro till en bra stad att leva och bo i, säger Ulf Rohlén, vd på Örebrobostäder.

  Kontorslokalerna säljs till marknadsvärde och företaget ska nu investera i renovering av köpcentrum i Varberga.

  – Vinsten från försäljningen planerar vi att använda för att rusta upp Varberga centrum som länge varit i behov av en total upprustning. En förnyelse som innebär stora kostnader och vinsten möjliggör därför en efterlängtad investering, fortsätter Ulf Rohlén, vd på Örebrobostäder.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x