+
Bild: Kristianstads Kommun
 • 80 nya bostäder i Kristianstad

  PUBLICERAD 2018-02-21 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-21 15:31

  Textstorlek

  Dela med andra

  Lyckos kommer bygga Lingenäs bostadsområde i Näsby, i Kristianstad. Totalt planeras uppförandet av runt 80 bostäder i en blandad bebyggelse med radhus, parhus och flerbostadshus.

  – Lingenäs bostadsområde är ett spännande projekt i en spännande stadsdel. Det har varit många bra förslag som vi har utvärderat och det känns som det finns ett stort intresse bland exploatörer och byggherrar att vara med och utveckla Kristianstad. Lyckos förslag innehöll för just den här markanvisningen den högsta kvaliteteten, men vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete med de andra byggherrarna och att kunna möjliggöra byggnation för dem i andra projekt, säger Patrik Möller, mark- och exploateringschef i Kristianstads kommun.

  Bostadsområdet kommer växa fram i anslutning till Lingenässkolan och Berga förskola som beräknas stå klart innan hösten 2019.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x