+
Bild: Norrtälje Kommun
 • 1200 nya bostäder i Norrtälje

  PUBLICERAD 2018-02-28 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-02-28 13:54

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det nya stadsutvecklingsprojektet Lommarstranden ska ge plats åt närmare 1200 nya bostäder vid sjön Lommaren, i Norrtälje. Stadsdelen kommer byggas i två etapper där området närmast Lommaren påbörjas först och omfattar runt 420 bostäder samt en ny förskola.

  Byggstart för den första etappen är planerad till 2019.

  Redaktionen

  1 kommentarer

  1. Jozef 2018-03-15

   Filmen visar på hur Bankernas våta dröm genomförs till 100%. Idag Hyr boskuldsslavarna sina bostäder från Bankerna Ekonomisk demokrati? Nej absolut inte det är Parasitism och det är vad filmen inte vill beskriva, varför? Om vi då går till Kapitalisterna vilket egentligen är en lögn av gigantiska mått för kapital i deras fall är inget kapital alls utan en stor lögn det också. För Bankerna hyr ut detta kapital till kapitalisterna också. Hur många kapitalister tror ni satsar hela sitt kapital på att bygga upp sitt företag? Kanske 3% kapital resten är en påhittad lögn av Bankparasiterna. Denna film är en stor jävla lögn och visar på hur Bankerna försåtligt gör allt för att dölja sin parasitism på upparbetat mervärde. Så något alternativ är inte ekonomisk demokrati? Så länge vi lever i det penningsystem vi har idag.

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x