+
Bild: Stenvalvet
 • Stenvalvet hyr ut 4800 kvadratmeter

  PUBLICERAD 2018-01-11 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-01-11 14:26

  Textstorlek

  Dela med andra

  Stenvalvet tecknar hyresavtal med Norrtälje Kommun rörande fastigheten Älmsta 8:2, som omfattar 4800 kvadratmeter. Avtalet löper på i 10 år. Äldre-och demensboende bedrivs i fastigheten och rymmer totalt 57 lägenheter.

  – Vi har ett gott samarbete med Norrtälje Kommun och har dem som hyresgäst i flera av våra fastigheter i Norrtälje kommun. Att vi har kommit fram till en bra lösning tillsammans med dem som gör att Elmstagården och Granbacka även fortsättningsvis kommer att utföra sin viktiga samhällsservice i vår fastighet känns mycket glädjande, säger Tobias Kölborg, regionchef på Stenvalvet.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x