+
Skissbild för Riksbyggens planerade byggnation i Munktellstaden. Bild: Riksbyggen
 • Riksbyggen satsar på fler bostäder i Eskilstuna

  PUBLICERAD 2018-01-11 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-01-11 11:35

  Textstorlek

  Dela med andra

  Riksbyggen gör en aktiv investering i Eskilstuna och har just nu två bostadsprojekt på gång i staden. Företaget ska uppföra 40 bostadsrätter i Munktellstaden under våren 2018 med försäljningsstart planerad till hösten. Dessutom vill företaget bygga 24 bostadsrätter i kvarteret Skolmästaren, så länge affären med Kommunfastigheter fullföljs.

  – Eskilstuna växer och från Riksbyggens sida vill vi vara med och utveckla kommunen. I Munktellstaden planerar vi att komma igång med byggnationen under våren. Området kring kvarteret Skolmästaren domineras idag av hyresrätter och vi ser möjligheten att kunna erbjuda en bättre blandning, säger Elin Sjöstrand Olander, regionchef på Riksbyggen Bostad Öst.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x