+
Bild: HSB Stockholm
 • Nyförvärv möjliggör för bostäder

  PUBLICERAD 2018-01-10 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-01-10 15:43

  Textstorlek

  Dela med andra

  HSB Stockholm förvärvar fastigheten Söderbymalm 3:478 i Haninge Kommun, i södra Stockholm. Byggnaden används idag som möter-och verksamhetslokal och områdeskontor för HSB Stockholms förvaltning. Ambitionen är att göra plats för ny bostadsbebyggelse i området.

  – Förvärvet säkrar inte bara vårt områdeskontor i direkt anslutning till flera av våra kunder, utan skapar också förutsättningar för bostadsutveckling i en mycket attraktiv del av Haninge kommun, säger Anders Joachimsson, affärsområdeschef på HSB Stockholm.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x