+
Blue Hotel, Lidingö. Foto: Blue Hotel
 • Newsec får driftuppdrag

  PUBLICERAD 2018-01-22 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2018-01-22 10:31

  Textstorlek

  Dela med andra

  Newsec har fått i uppdrag att sköta driften av Blue Hotel på Lidingö, Stockholm. Fokus i det nytecknade uppdraget ligger på teknisk service och drift av alla hotellets faciliteter, inklusive konferens och spa.

  – Vi satsar mycket på att erbjuda service i besöksintensiva verksamheter, såsom hotell- och konferensanläggningar. Vi har redan flera fina varumärken bland våra kunder och det är roligt att nu också få förtroendet från Blue Hotel, säger Jesper Kronstrand, chef Newsecs svenska verksamhet inom teknisk service och drift, i ett pressmeddelande.

  Newsecs fastighetsskötare påbörjade arbetet i december 2017.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived