+
Linda Rosén. Foto: Lindbäcks.
 • Linda Rosen blir vd på Lindbäcks

  PUBLICERAD 2018-01-22 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-01-22 11:04

  Textstorlek

  Dela med andra

  Linda Rosén blir vd på Lindbäcks Group AB. Hon kommer närmast från rollen som leancoach på företaget.

  Linda började som på Lindbäcks för snart tre år sedan med en bakgrund i Volvo Aero och Volvo CE där hon bland annat arbetat som internkonsult för verksamhets- och ledarskapsutveckling samt Strängnäs kommun och Astra Zeneca där hon verkat som projektledare och metodtekniker inom Lean.

  Koncernbolaget har inte tidigare haft en aktiv roll som bolag, vilket nu kommer att förändras.

  – Det känns som en stor och spännande utmaning att få förtroendet att leda en koncern som är så tryggt förankrad som familjeföretag men där det också finns så starkt driv och tydliga framtidsvisioner, säger Linda Rosén.

  Koncernbolaget består idag av tre bolag; Lindbäcks Bygg, Lindbäcks Boende och Lindbäcks Fastigheter. Idag finns cirka 500 medarbetare i koncernen.

  – Hennes roll blir i första hand att leda arbetet på en övergripande nivå för våra bolag men också företagets stödfunktioner, IT, HR, kommunikation, ekonomi och verksamhetsutveckling, säger Stefan Lindbäck, vd Lindbäcks Bygg, och en av de fyra ägarna till familjeföretaget.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x