+
Johan von Wachenfeldt, koncern-vd Krook & Tjäder. Foto: Niklas Maupoix
 • Krook & Tjäder sammanslås med Uulas Arkitekter

  PUBLICERAD 2018-01-10 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-04-16 15:58

  Textstorlek

  Dela med andra

  Krook & Tjäder utökar sitt utbud genom att slå samman med Uulas Arkitekter. Den formella koalitionen sker den första maj 2018, men samarbetat mellan företagen har redan startat.

  – Vi har god kännedom om företaget och det känns riktigt roligt att de vill bli en del av oss. Vi delar samma värderingar där vi värdesätter varje människas egen förmåga, frihet och eget ansvar, säger Johan von Wachenfeldt koncern-vd på Krook & Tjäder

  Uulas Arkitekter har varit aktiva i branschen i 65 år och har idag 30 anställda. Genom sammanslagningen får Krook & Tjäder totalt 230 medarbetare.

  – För oss handlar samgåendet med Krook & Tjäder om att kunna utveckla vår verksamhet, vi växer stadigt och attraherar allt fler spännande projekt och beställare. Att ingå i ett större sammanhang ger oss trygghet att kunna förvalta detta förtroende med ett fortsatt fokus på intressanta projekt, säger Jerker Edfast vd på Uulas Arkitekter.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x