+
Jesús Azpeitia. Foto: Tengbom.
 • Jesús Azpeitia till Tengbom

  PUBLICERAD 2018-01-22 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-01-22 11:07

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Arkitektprofilen Jesús Azpeitia har rekryterats som kreativ ledare för Tengbom i Stockholm. Hans uppdrag är att stärka uttrycket och innovationen i gestaltningen som det heter i ett pressmeddelande. Målet är att ha skoj och höja den kreativa nivån.

  Jesús Azpeitia har en bakgrund som bland annat utbildningsansvarig och proprefekt på KTH och sitter i styrelsen för Sveriges Arkitekter och Stockholms Arkitektförening. Hans fokus blir på störst på husarkitektur och i hans rollbeskrivning ingår att ”stödja ledare med målet att öka den arkitektoniska kvaliteten under designprocessen såväl som i slutprodukten. Detta kommer att genomföras genom mentorskap och uppföljningar under gestaltningsprocesserna, men även genom att gå in som gestaltningsledare i högprofilerade projekt och tävlingar,” som Tengbom skriver i sitt pressmeddelande.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived