+
 • Förvärvar byggrätter i Malmö

  PUBLICERAD 2018-01-30 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-01-30 16:41

  Textstorlek

  Dela med andra

  Salanagruppen förvärvar sin första fastighet i Malmö och etablerar då även Salana Öresund AB. Fastigheten inkluderar byggrätter för bostäder, förskola och centrumverksamhet och har en total yta på 8500 kvadratmeter. Tillträde sker i mars 2018.

  – Vi har länge haft ögonen på Malmö och inte minst på projektfastigheter. Detta är ett viktigt strategiskt förvärv för Salanagruppen och även startskottet för vår nya satsning i Öresundsregionen, berättar Fredrik Ingelgren, VD på Salanagruppen.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived