+
Bild: Willhem
 • Fler bostäder i Göteborg

  PUBLICERAD 2018-01-04 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-01-04 11:06

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Willhem bygger om sina lokaler vid Väderlekstorget i Göteborg. Förutom upprustning av kommersiella verksamheter kommer även delar av ytan omvandlas till lägenheter. Totalt planeras 23 nya hyreslägenheter, samtliga belägna på markplan.

  − Det känns roligt att vi kan bidra positivt till utvecklingen i området, där vi vet att många trivs och gärna bor kvar. Små hyreslägenheter är en bristvara och vi tror att konceptet kan passa både ungdomar och äldre som vill slippa gå i trappor. En bonuseffekt är också att torget får sig ett litet uppsving, säger Pia Hjalmarsson, projektutvecklare hos Willhem.

  Inflyttningen är beräknad till juni och augusti 2018.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x