+
Diös fastighet i Mora. Foto: Diös.
 • Diös hyr ut i Mora och Umeå

  PUBLICERAD 2018-01-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-01-18 22:18

  Textstorlek

  Dela med andra

  Diös har hyrt ut lokaler i centrala Mora till Swedbank som 1 maj flyttar in i sina nya lokaler på Kyrkogatan. Totalt kommer 25 personer att arbeta i lokalerna som för närvarande är under utveckling av Diös. Enligt ett pressmeddelande från fastighetsbolaget är uthyrningen ett led i Diös planer för utvecklingen av Mora centrum.

  Swedbank är hyresgäst hos Diös på flera av bolagets prioriterade marknadern.

  Vidare har Diös tecknat avtal med restaurangen Bistro Tonka Café i Umeå om en utökning av Tonkas lokaler i MVG-gallerian i centrala Umeå. Bland annat kommer Tonka att få en egen ingång vilket innebär att man kan ha kvällsöppet. Enligt ett pressmeddelande från Diös blir restaurangen nyinvigd i början av mars.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x