+
Bild: Atrium Ljungberg
 • Avtal med Nordic Choice i Sickla

  PUBLICERAD 2018-01-08 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-01-08 09:48

  Textstorlek

  Dela med andra

  Atrium Ljungberg har tecknat avtal med Nordic Choice Hotels rörande en ny hotellverksamhet i Sickla, Nacka. Hotellet kommer öppna under våren 2020.

  Fastigheten för den nya verksamheten är den anrika Tapetfabriken, belägen i nära anknytning till Sickla Köpkvarter. Hotellet kommer innefatta 156 hotellrum och en lobbyyta om 2000 kvadratmeter. Dessutom blir verksamheten en del av Nordic Choice-kedjan Clarion Collection Hotel.

  – I samverkan med en mycket välrenommerad partner lägger vi nu nästa pusselbit till staden Sickla. Ett hotell är en inbjudande mötesplats som tillför Sickla kvaliteter i form av lounge och restaurang som även andra än hotellgäster kan utnyttja. Det är en del i vår strategi för staden med tio goda skäl att vara på en plats, säger Annica Ånäs vd på Atrium Ljungberg.

  Projektet medför en renovering och tillbyggnation av fastighetens nuvarande fasad och kontorslokaler. Den totala ytan uppgår till 12000 kvadratmeter BTA.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived