+
Illustration: Petter Furå.
 • S&P bekräftar Hemsös rating

  PUBLICERAD 2017-12-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2017-12-19 15:07

  Textstorlek

  Dela med andra

  Internationella kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor‘s har bekräftat Hemsös långsiktiga kreditbetyg. Hemsös rating är sedan tidigare A- och utsikterna är stabila vilket S&P nu upprepar. Det framgår av ett pressmeddelande.

  – Vi ser detta som ett bevis på Hemsös finansiella styrka och långsiktiga stabilitet. Det är glädjande att Standard & Poor’s lyfter fram vårt aktiva arbete med att förlänga bolagets ränte- och kapitalbindning, kommenterar finanschefen Jonas Rosengren på Hemsö.

  Sverrir Thór  

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived