projektengagemang sture byberg +
 • Projektengagemang köper Göteborgsföretag

  PUBLICERAD 2017-12-06 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2017-12-06 16:03

  Textstorlek

  Dela med andra

  Projektengagemang köper konsultföretaget Sture Byberg Ingenjörsbyrå AB. Bolaget arbetar i huvudsak med att utföra arkitekts-och konstruktionshandlingar och kommer nu bli en del av Projektengagemangs dotterbolag Tellstedt i Göteborg.

  Företaget har varit aktiva inom byggsektorn sedan 1984. Utöver konstruktions-och arkitekthandlingar gör bolaget även besiktningar, kostnadskalkyler och uppföljningskontroller på byggarbetsplatser. Idag har företaget fem anställda.

  – Göteborg är en viktig tillväxtmarknad för oss på PE och vi fortsätter att utveckla vårt erbjudande över hela Sverige. Vi är mycket glada över att nu vidga vårt erbjudande i regionen med mycket kunniga ingenjörer, säger Mathias Thorsson, affärsområdeschef på Projektengagemang.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived