+
 • Platzer hyr ut 15 000 kvadrat i Gårda

  PUBLICERAD 2017-12-08 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2017-12-08 13:24

  Textstorlek

  Dela med andra

  Platzer Fastigheter har tecknat avtal med Skatteverket om nya kontorslokaler i Gårda Vesta, i Göteborg. Lokalerna ligger på 15 000 kvadratmeter och det är Skatteverkets regionkontor som flyttar in.

  Bygget för kontorshuset Gårda Vesta planeras vara klart år 2020 och det preliminära datumet för myndighetens inflyttning är den 1 september 2020. Idag har regionkontoret 1100 anställda och sitter i Rosenlund.

  – Vi ser fram emot att få vara med och utveckla framtidens kontor för en stor och samhällsviktig myndighet som Skatteverket. Vi är glada att vi kunnat matcha deras behov i Gårda Vesta, säger P-G Persson, VD på Platzer.

  Gårda Vesta blir Göteborgs första kontorshus som tillges märkningen ’Well Building’. Detta innebär att fastigheten byggs efter ett helhetstänk på välbefinnande, hälsa, design och drift. Dessutom blir byggnaden tilldelad en miljöcertifiering från Breeam.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x