+
Foto: Huddinge Kommun
 • Nya ordföranden i kommunens fastighetsbolag

  PUBLICERAD 2017-12-12 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2017-12-12 15:06

  Textstorlek

  Dela med andra

  Gunilla Helmerson (M) och Tomas Hansson (KD) rekryteras som ordföranden till Huddinge kommuns nya fastighetsbolag Huge Bostäder AB respektive Huddinge Samhällsfastigheter AB. Detta beslut togs i samband med splittringen av Huge Fastigheter AB.

  – Jag ser fram emot det nya uppdraget som ordförande i bolaget. Huddinge Samhällsfastigheter AB har en viktig roll i att bygga, äga och förvalta verksamhetslokaler åt Huddinge kommun. Min ambition är att vi ska hitta bra och kostnadseffektiva lösningar som gagnar kommunen och dess invånare, säger Tomas Hansson (KD).

  De satt tidigare tillsammans i styrelsen för Huge Fastigheter AB, där Gunilla Helmerson var ordförande och Tomas Hansson var ledamot.

  – Med mina tidigare erfarenheter från kommunens olika fastighetsbolag vill jag bidra till att förvalta såväl Huge bostäders stora bostadsbestånd som bolagets centrumanläggningar, säger Gunilla Helmerson (M).

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived